About

Dertig in een Design

Wat leuk dat je meer wil weten over mijn bedrijf! Aangenaam, ik ben Lisanne en Studio Dertig Design is de naam waaronder ik al mijn creativiteit laat werken om fantastische websites te bouwen.

Op deze website vind je informatie over mij en mijn bedrijf.

Bezoek ook mijn socials voor meer informatie over mijn activiteiten.

Klant van mezelf

In zekere zin ben ik klant van mezelf, en daarom weet ik precies waar mijn klanten behoefte aan hebben: gewoon een mooie werkende site zodat jij je op je bedrijf kunt focussen. Niet te duur, niet te veel poespas, maar wel iets wat goed vindbaar is op zoekmachines en de juiste uitstraling heeft. Duidelijke prijzen, persoonlijk contact en de mogelijkheid om de website zelf in onderhoud te nemen zijn precies de dingen die ik zelf zou zoeken als ZZP-er, en die bied ik dan ook aan.

Als dat is wat jij zoekt dat ben je helemaal aan het juiste adres.

Webdesign en functioneel design?

Vanuit mijn werk als keramisch designer had ik behoefte aan een website. Omdat ik het altijd leuk en interessant heb gevonden om met computers te werken ben ik zo’n 10 jaar geleden zelf aan de slag gegaan. Met behulp van instructies op internet, boeken en veel experimenteren heb ik toen de HTML en CSS voor mijn online galerie geschreven.

Omdat het schrijven van code een vak apart is en de online wereld zich razendsnel blijft ontwikkelen, ben ik uiteindelijk op WordPress overgestapt. Dit is een Content Management System dat heel veel mogelijkheden biedt voor iedereen die zelf een website wil maken, maar dan zonder dat je zelf de hele code hoeft te schrijven. Dat ik in de basis wel weet hoe de code werkt komt goed van pas, want door kleine aanpassingen kan ik de websites helemaal naar eigen wens maken.

Sindsdien heb ik voor mezelf en voor bekenden allerlei WordPress websites gebouwd. Dit groeide vanzelf verder uit tot een punt waar kleine bedrijven en verenigingen mij gingen inhuren om een website voor hen te ontwerpen, en voilá Studio Dertig was geboren.