Ben jij voor jouw bedrijf of vereniging gewoon op zoek naar een mooie, niet al te ingewikkelde website? Dan is het small pakket misschien iets voor jou!

Sommige websites zijn voortdurend in beweging, zoals een blog of een webshop, maar er zijn ook heel veel websites die een stuk eenvoudiger in elkaar zitten. Een mooie homepage om je bedrijf te introduceren, korte informatie over je bedrijf en over je diensten en een contactformulier zijn eigenlijk genoeg. Deze website is daar zelf een voorbeeld van. Dit is het soort website dat je koopt met het small pakket.

Of je nou een restaurant, fotostudio, autogarage, coachingbedrijf, kapsalon, of heel iets anders hebt, een mooie professionele website laat een goede indruk achter.

Wat zit er in het small pakket?

Het pakket heet dan wel small, maar dat betekent niet dat het karig is. Dit pakket bevat een volledige website die is aangepast aan jouw wensen.

  • Een mooi strak uiterlijk via een gratis thema
  • Een homepage met optie tot reserveren/afspraak maken of een contactformulier
  • Een “about” pagina waar jij meer kan vertellen over jouw bedrijf
  • Een contactpagina met contactformulier
  • Een extra pagina afhankelijk van je doel (restaurantmenu, portfolio, prijsinformatie,…)
  • Een privacybeleidpagina
  • Een hele rits aan handige basis plugins geïnstalleerd en ingesteld.
  • Een Google account voor indexeren, API’s en backups

Wat gaat dat kosten?

€399 ex. btw.

Zo simpel is het.

Bij Studio Dertig wordt gewerkt met drie basistarieven waar in principe alles in zit wat je nodig hebt. Iedere onderneming is echter uniek en het kan zijn dat je net iets anders wil. Daarom kun je aan het basistarief zelf dingen toevoegen.

De extra’s

Extra plug-in€15 ex. btw
Instellen van grote plug-in€15 ex. btw
Extra pagina€25 ex. btw
Evenementen plug-in en integratie op homepage€45 ex. btw
€15 ex. btw per evenement
Onderhoud van bestaande pagina’sStarttarief €25 ex. btw
Daarna €50/uur ex. btw
Overig€50/uur ex. btw
Website op mijn server (alleen small en medium)€25/jaar ex.btw
Domeinnaam registreren€25/jaar ex btw
Onderhoud zelf doenStarttarief €40 ex. btw
Daarna €50/uur ex. btw voor hulp

Hoe werkt het?

Wanneer je contact met mij opneemt zal ik eerst een aantal vragen voor je hebben. Op basis van jouw antwoorden maak ik een overzicht van het pakket en de eventuele extra’s die jij nodig hebt. Dit levert een vrijblijvende prijsofferte op waar jij op dat moment wel of niet mee akkoord kunt gaan.

Zijn we akkoord? Mooi, dan kan ik snel voor je aan de slag. Na betaling van 50% van het totale bedrag en het ontvangen van eventuele inloggegevens van je hosting of wordpress site begin ik met het instellen van een under construction modus op je website en het aanmaken van een account waardoor jij mee kan kijken naar het uiteindelijke reasultaat. Ik bouw rustig verder, en zie jij onderweg iets kleins wat toch net even anders moet? Dan pas ik dat gewoon even aan.

Wanneer alles wat vooraf besproken is op jouw site staat stuur ik een tweede factuur voor de laatste 50%. Vanaf daar is het aan jou of je het onderhoud zelf oveneemt of door mij laat doen.

Voorbeelden van het small pakket

  • Logident

Wil jij ook een website?