Heb jij behoefte aan je eigen website, of aan een update van je oude website? Dat kan ik voor je regelen.

Bij het webdesign van Studio Dertig kun je van een aantal dingen uit gaan. Duidelijke prijzen vooraf, direct contact met de designer (hoi, dat ben ik), en natuurlijk een goed werkende moderne website.

Duidelijke prijzen

Om maar meteen met de duidelijke prijzen te beginnen; bij Studio Dertig wordt gewerkt met drie basispakketten waar je zelf dingen aan toe kunt voegen. Het is een beetje als all-you-can-eat sushi waar je de drank bij koopt. Deze tabel vind je verderop.

Direct contact

Lijkt het je wat? Dan kun je contact met mij opnemen via [email protected] of een van de contactformulieren op de website. Vertel me gewoon wat je ongeveer in gedachten hebt en wat het doel is van je website, en ik denk met je mee over het juiste pakket en eventuele andere zaken. Heb je al een logo en een huisstijl? Mooi. Heb je die nog niet? Dan gaan we dat samen regelen. Offertes en een eerste orientatiegesprek zijn uiteraard vrijblijvend.

WordPress

Om te zorgen dat je website het goed doet en blijft doen met alle snelle ontwikkelingen online maak ik gebruik van WordPress. Dit is een “content management system”; een soort programma dat het bouwen van een website visueler en vooral sneller maakt. Dit betekent dat ik de HTML en CSS code voor jouw site niet zelf schrijf, maar gebruik maak van de duizenden thema’s en plug-ins die beschikbaar zijn voor WordPress. Deze zeer actieve community is 24/7 bezig om samen een betrouwbaar systeem te onderhouden dat beschermd is tegen hackers en er ook nog eens fantastisch uitziet.

Word jij ook enthousiast als je dit leest? Bekijk dan de opties in de tabel hier onder en neem contact met mij op!

Drie overzichtelijke pakketten

SmallMediumLarge
-restaurant
-fotograaf
-coaching
-autogarage
-…
-foodblog
-collectief
-vereniging
-webshop
Dit pakket is ideaal voor kleine ondernemers die gewoon een mooie website willen die niet al te groot is en weinig onderhoud nodig heeft. Dit pakket is voor iedereen die te groot is voor small, omdat ze regelmatig nieuwe content willen toevoegen, zoals bijvoorbeeld een foodblog of een vereniging.Ben jij klaar om voor een nieuwe uitdaging of zoek je een manier om naast je fysieke winkel ook online sales te genereren? Dan is het large pakket met webshop iets voor jou.
€399 ex. btw€499 ex. btw€599 ex. btw
€15 ex btw per categorie en per shop-item

De basis

Bij ieder pakket zit dezelfde basis inbegrepen. Dit zijn een aantal onmisbare features zoals je thema, plug-ins’s voor je ontwerp en je veiligheid en een vleugje SEO om je op gang te helpen. Dit zijn allemaal gratis plugins die je naar eigen wens kunt upgraden als dat nodig blijkt.

Het kan zijn dat deze basis niet genoeg is voor jouw website. Daarom vind je hieronder nog een tabel die enkele extra opties duidelijk op een rijtje zet.

De extra’s

Extra plug-in€15 ex. btw
Instellen van grote plug-in€15 ex. btw
Extra pagina€25 ex. btw
Evenementen plug-in en integratie op homepage€45 ex. btw
€15 ex. btw per evenement
Onderhoud van bestaande pagina’sStarttarief €25 ex. btw
Daarna €50/uur ex. btw
Overig €50/uur ex. btw
Website op mijn server (alleen small en medium)€25/jaar ex.btw
Domeinnaam registreren€25/jaar ex btw
Onderhoud zelf doenStarttarief €40 ex. btw
Daarna €50/uur ex. btw voor hulp

Waarom zo?

Heel simpel: ik houd niet van vanaf-prijzen en ‘vraag een offerte aan’. Via deze tabellen kun je zelf kijken wat je nodig denkt te hebben en wat dat gaat kosten. Het lijkt heel wat met al die extra kosten, maar ik ben er van overtuigd dat de meeste mensen een heel eind komen met alleen het small pakket.

Wat lever jij aan?

Alle content. Content bevat alles wat wel op je site komt, maar niets met het ontwerp er van te maken heeft. Dit zijn natuurlijk je teksten, foto’s en filmpjes, maar ook je metabeschrijvingen, privacybeleid en algemene voorwaarden.

Ook heb ik natuurlijk serverruimte nodig waar ik je website kan bouwen. Websites met het ‘small’ of ‘medium’ pakket kunnen op mijn server terecht. Ik kan dan ook de domeinregistratie van je overnemen. Grotere websites en webshops zullen zelf een hostingpakket moeten regelen.

Wat kun jij doen om de prijzen laag te houden?

Een heleboel! Denk aan de manier waarop je je teksten aanlevert, de kwaliteit van je foto’s en zekerheid over wat je wil met het uiterlijk van je site. Het helpt enorm als jij alvast kijkt hoe andere websites er uit zien zodat je weet wat je wil.

Niet elk WordPress-thema laat je zelf de kleuren en lettertypes uitzoeken, dus als dat belangrijk voor je is moet ik dat ook van tevoren weten.

Ik kan ook voor je op een stockfoto site kijken, maar als je zelf goede foto’s aanlevert scheelt dat tijd, en dus geld.

Ik raad je ook aan zelf een wordpress-hosting te regelen bij bijvoorbeeld Strato, Antagonist of SiteGround. Zij zorgen dat WordPress klaar staat zodat ik snel en zonder extra kosten voor je aan de slag kan.

Al dit soort dingen helpen mij om een fantastische website voor je te maken, zonder dat de kosten tot aan het plafond oplopen.